Forsikringsrådgivning

Søger du en forsikringsrådgiver fordi dit forsikringsselskab også har afvist din sag? Er du uenig med selskabets afgørelse? Eller er du i tvivl omkring din dækning? Dette er udgangspunktet for mange af de kunder, som tager kontakt til os for at få forsikringsrådgivning eller repræsentation til deres forsikringsskadesag.

Med mere end 20 års erfaring og et indgående kendskab til forsikringsbranchen, har vi stor viden omkring de forhold, der gør sig gældende vedrørende de fleste forsikringssager. Vi vil kunne bistå dig med kompetent forsikringsrådgivning i netop din forsikringssag.

Uvildig forsikringsrådgivning

Retter du spørgsmål til dit forsikringsselskab, er deres interesse ikke på din side. Med vores uvildige forsikringsrådgivning er udgangspunktet i din interesse. Vi kan med vores forsikringstekniske, byggefaglige, og juridiske viden, hjælpe dig trygt, hurtigt og korrekt igennem dit forløb.

De danske forsikringsselskaber afviser nogle gange forsikringsskader uretmæssigt, eller stiller dig en uretmæssig erstatning i udsigt, der ikke står mål med dit retmæssige krav.
Som forsikringstager kan det være svært at gennemskue forsikringspolicen og hvordan du er stillet, når uheldet er ude. Retter du spørgsmål til dit forsikringsselskab, er deres interesse ikke på din side. Med vores uvildige forsikringsrådgivning er udgangspunktet i din interesse.
Som forsikringsrådgivere er vores interesser forenet med dine. Vi står bla. for kommunikationen til alle implicerede parter i sagen (typisk forsikringsselskabet, 3.part i form af håndværkere, byggesagkyndige, speciallæger og lignende). Vi repræsenterer udelukkende dine interesser i sagen og forhandler din retmæssige erstatning på plads med forsikringsselskabet.

Billigere

Vi er billigere end advokater og byggesagkyndige. Vi kender branchen indefra og har kompetencerne til, at sikre dig retmæssige erstatning.

Komplet Hjælp

Vores kompetencer breder sig over både det juridiske, det byggetekniske samt det forsikringstekniske. Vi er derfor i stand til at hjælpe dig med alle facetter af din skadessag.

20 Års Erfaring

Vi kender forsikringsselskaberne indefra, igennem et samlet virke over 20 år. Vores viden om de forhold, der gør sig gældende i en forsikringsskade situation er derfor kompetent.

Korrekt Erstatning

Det er ikke altid, at forskringstager og forsikringsselskab er enige om de erstatningsmæssige forhold efter en forsikringsskade. Vi hjælper dig til din retmæssige erstatning.

Egen Rådgiver

Hos InsureHelp får du en fast rådgiver tilknyttet. Rådgiveren er på din side og repræsenterer til enhver tid dine interesser overfor forsikringsselskabet.

Slip for Besværet

Langvarige diskussioner med forsikringsselskabet kan i sagens natur være opslidende. Vi varetager din forsikringssag for dig, så du kan bruge din tid på familie og arbejde.

Hvad er din forsikringssituation?

Er din forsikringssag blevet afvist?
Du betaler månedligt din forsikringspræmie. Men når uheldet indtræffer afviser forsikringen din forsikringsskade. Accepter ikke afvisning. Ofte kan denne være uberettiget.


Med en kompetent forsikringsrådgiver kan din sag vindes. Vi oplever ofte, at vores kunders frustration rent faktisk er berettiget, og at deres skade skal anerkendes som værende dækningsberettiget, eller at erstatningen skal løftes.
Læs mere omkring dine muligheder for en afvist forsikringssag.

Er du uenig med din afgørelse?

Er din sag ikke blevet afvist, men du har men har du ikke fået tilstrækkelig erstatning?
Læs om dine muligheder for at få en større erstatning.

Har du brug for hjælp din skadesanmeldelse?

Skadeanmeldelsen er ofte der en forsikringsskadesag begynder. Der er derfor også allerede her, at dine udfordringer kan starte. Konsuleter os i forbindelse med din skadeanmeldelsen og stå stærkere.  Udfyld formularen her eller kontakt os på tlf 71 74 94 44.

Om InsureHelp

Vi har tilsammen 20 års erfaring fra forsikringsbranchen og en unik specialistviden om de forsikringstekniske forhold, der gør sig gældende i en forsikringsskade situation.

Vi hjælper vores kunder i de situationer, hvor de som forsikringstagere er uenige med forsikringsselskabet. Det er hvorvidt deres forsikringsskade er dækket, ved uenighed om erstatningens størrelse, samt ved tvister om rigtigheden af de udbedringsmetoder der fremlægges. Derudover hjælper vi med at definere et korrekt skadesomfang, for at undgå eventuelle følgeskader.

Så, hvis du søger du en forsikringsrådgiver, der kan varetage din sag fra start til ende med det bedste mulige udfald – så kontakt InsureHelp.

Det er ikke kun noget vi siger...

Komplet Hjælp

Korrekt erstatning

20 års erfaring

Slip for besværet

Få hjælp til din forsikringssag

Lad InsureHelp hjælpe dig til en korrekt erstatning, så undgår du at spilde dine kræfter på en langvarig forsikringsskadesag.
Kontakt os for en gratis sagsvurdering.

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
Carsten Kannegaard
Carsten Kannegaard
2021-12-13
anbefaler
InsureHelp har været til stor hjælp med vejledning og rådgivning i erstatnings sag ved ulykke. Firmaet har stor ekspertise.
Krølle Tommy Larsen
Krølle Tommy Larsen
2021-11-03
anbefaler
Jeg havde en sej og langtrukken kamp mod mit forsikringsselskab omkring Kritisk sygdom. InsureHelp kom på sagen, overtog al kontakt til forsikringsselskabet og informerede mig løbende. Sagen er nu afsluttet og vundet. Jeg vil til enhver tid anbefale InsureHelp til alle der måtte have brug for det! Tusind tak.
Pia Brandtberg
Pia Brandtberg
2021-08-11
anbefaler
De har formået at få vendt forsikringsselskabets afvisning til en dækningsberettiget skade. Vi oplever meget hurtig sagsbehandling og et firma, der svarer hurtigt på spørgsmål vi har haft under forløbet. Kan varmt anbefales. Venlig hilsen fam. Brandtberg.
Søren Holst
Søren Holst
2021-08-02
anbefaler
Henrik fra InsureHelp hjalp os med vores ejerskiftesag. Det tog mange måneder, og det var en hård omgang, men i sidste ende kom vi frem til en fin løsning med hjælp fra Henrik. Jeg vil anbefale InsureHelp til alle der har en ejerskifte-sag og som ikke er eksperter i forsikringssager.
Michael Knudsen
Michael Knudsen
2021-06-18
anbefaler
takker for hjælpen med at gå tilkendt erstatning. Kan helt sikkert anbefale Insurehelp, professionel behandling fra start af. Både på mail og telefonisk. Mvh. Michael Knudsen.
Pia Stoltz
Pia Stoltz
2021-06-08
anbefaler
Hej til jer på fb. Er du ved at give op med dit forsikringsselskab ang arbejdsskade, kritisk sygdom eller andet vil jeg varmt anbefale at få hjælp fra insureHelp. Henrik Ølgaard går virkelig ind i sagen og hjælper dig med alt det du ikke kan selv kan, eller magter mere . Det er dygtige, behjælpsomme, og absolut kompetente folk som kan deres kram . Pia Stoltz
Tina Meyer Larsen
Tina Meyer Larsen
2020-12-15
anbefaler
De Bedste og hurtigste hjælp og flinke mennesker ska man lede længe efter. Jeg takker dem mange gange. For hjælpen med mit forsikring top Danmark. Som ik ville betale min bils skader efter den var blevet stjålet. Men efter kontakt fra insurehelp. SÅ ville de så godt alligevel 👍👍 Hade ik fået top Danmark til at betale hvis det ik var for den 👍👍👍👍🇩🇰🇩🇰 Ka varmt anbefales 👍👍👍👍 Takker jer endnu en gang for den store hjælp 👍😁👍
Birger Larsen
Birger Larsen
2020-08-12
anbefaler
Hurtig og klar besked fra InsureHelp. Vi kontaktede Henrik for at få hjælp til at køre en sag om sætningsskade via ejerskifteforsikringen. Vi fik hurtigt et detaljeret og præcist svar der gjorde det klart at det ville blive meget svært at føre denne sag, og et klart tilbud på omkostningerne for hjælp fra InsureHelp hvis vi ville forsøge alligevel. Så tak til InsureHelp for at hjælpe os kompetent videre - uden beregning fra deres side.
Isabella Maria Freitag Dønkjær
Isabella Maria Freitag Dønkjær
2020-07-03
anbefaler
Kæmpe ros til jer! I har arbejdet på vores sag i et års tid nu! Og vi er endelig ved vejs ende, takket være jeres fantastiske arbejde! 🙏🏼 I lever op til alt hvad i skriver og har taget alle bekymringer væk fra vores skuldre og båret og hjulpet os hele vejen igennem!💪🏼 I skal have kæmpe ros og tusinde tak for jer! I har været til rådighed hele vejen igennem, i har knoklet og kæmpet vores sag til UG! I har besvaret alle vores 1000 spørgsmål og haft en fantastisk tålmodighed når vi selv har haft svært ved at finde ting frem. Kæmpe anbefalinger herfra! Og helt klart jer som vi henvender os til hvis vi endnu engang skulle være så uheldige at støde ind i et forsikringselskab som kun vil tage r**** på deres kunder igennem flere år, for når uheldet er ude, prøver de at afvise sagen. Og uden jeres hjælp havde vi aldrig fået hvad var vores ret og Alka havde endnu engang fået lov at slippe afsted med at snyde deres kunder🙏🏼 Af hjertet tak!
Birger Metner
Birger Metner
2020-06-19
anbefaler
Hurtig tilbagemelding i.f.m. opstart. Grundig gennemgang af min sag før vi lavede en aftale. Ihærdigt arbejde med min skadesudbetaling på en skade som startede 17-05-2019 med et totalt afslag fra PrivatSikring om godkendelse af skaden til at de her et år efter har lavet en aftale med selskabet om en udbetaling på kr. 64.890,55 - et kæmpe arbejde med rigtig mange kontakte til PrivatSikring og deres taksatorer. En stor tak, dette resultat ville vi ikke selv kunne have opnået 😀😀😀