Din sag kan vindes

Blot fordi du er stillet en erstatningssum i udsigt af forsikringsselskabet, betyder det ikke nødvendigvis at det er den rigtige.

Hos InsureHelp oplever vi, at vore kunder stilles et kontantbeløb i udsigt af forsikringsselskabet, som ikke tilnærmelses dækker de faktiske udgifter kunden har til skadesudbedringen.  Derudover går nogle af vore kunder glip af eventuelle krydserstatninger, fordi de ikke er opmærksomme på hele deres forsikringsforhold ved skadesanmeldelsen. Eksempelvis kan en skimmelskade over husforsikringen, potentielt også udløse et dækningsberettiget forhold på indboforsikringen.

Som forsikringstager, kan det være svært at gennemskue forsikringssproget og derved vide hvad ens forsikringspolice dækker, om du har grundlag for at klage over forsikringen, samt om du har fået den erstatning du har ret til. Den videre proces efter anmeldelsen af en forsikringsskade, kan ikke alene være uoverskuelig men også vildledende. Særligt hvis du får en skade der går på tværs af flere forskellige forsikringer, eller hvis dækningen ikke fremgår tydelig af dine forsikringsbetingelser.

InsureHelp hjælper dig med en uvildig rådgivning i din forsikringsskadesag, og kan med vores forsikringstekniske, byggefaglige, og juridiske viden, hjælpe dig trygt, hurtigt og korrekt igennem dit skadesforløb.

Lad os hjælpe dig med din forsikringsskade, så får du den erstatning du er berettiget til, uden at skulle bruge dine ressourcer på et langt og opslidende forsikringsskade forløb.

Få hjælp til din forsikringssag

Søger du en forsikringsrådgiver fordi dit forsikringsselskab også har afvist din sag?
Er du uenig med selskabets afgørelse?
Eller er du i tvivl omkring din dækning?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
Carsten Kannegaard
Carsten Kannegaard
2021-12-13
anbefaler
InsureHelp har været til stor hjælp med vejledning og rådgivning i erstatnings sag ved ulykke. Firmaet har stor ekspertise.
Krølle Tommy Larsen
Krølle Tommy Larsen
2021-11-03
anbefaler
Jeg havde en sej og langtrukken kamp mod mit forsikringsselskab omkring Kritisk sygdom. InsureHelp kom på sagen, overtog al kontakt til forsikringsselskabet og informerede mig løbende. Sagen er nu afsluttet og vundet. Jeg vil til enhver tid anbefale InsureHelp til alle der måtte have brug for det! Tusind tak.
Pia Brandtberg
Pia Brandtberg
2021-08-11
anbefaler
De har formået at få vendt forsikringsselskabets afvisning til en dækningsberettiget skade. Vi oplever meget hurtig sagsbehandling og et firma, der svarer hurtigt på spørgsmål vi har haft under forløbet. Kan varmt anbefales. Venlig hilsen fam. Brandtberg.
Søren Holst
Søren Holst
2021-08-02
anbefaler
Henrik fra InsureHelp hjalp os med vores ejerskiftesag. Det tog mange måneder, og det var en hård omgang, men i sidste ende kom vi frem til en fin løsning med hjælp fra Henrik. Jeg vil anbefale InsureHelp til alle der har en ejerskifte-sag og som ikke er eksperter i forsikringssager.
Michael Knudsen
Michael Knudsen
2021-06-18
anbefaler
takker for hjælpen med at gå tilkendt erstatning. Kan helt sikkert anbefale Insurehelp, professionel behandling fra start af. Både på mail og telefonisk. Mvh. Michael Knudsen.
Pia Stoltz
Pia Stoltz
2021-06-08
anbefaler
Hej til jer på fb. Er du ved at give op med dit forsikringsselskab ang arbejdsskade, kritisk sygdom eller andet vil jeg varmt anbefale at få hjælp fra insureHelp. Henrik Ølgaard går virkelig ind i sagen og hjælper dig med alt det du ikke kan selv kan, eller magter mere . Det er dygtige, behjælpsomme, og absolut kompetente folk som kan deres kram . Pia Stoltz
Tina Meyer Larsen
Tina Meyer Larsen
2020-12-15
anbefaler
De Bedste og hurtigste hjælp og flinke mennesker ska man lede længe efter. Jeg takker dem mange gange. For hjælpen med mit forsikring top Danmark. Som ik ville betale min bils skader efter den var blevet stjålet. Men efter kontakt fra insurehelp. SÅ ville de så godt alligevel 👍👍 Hade ik fået top Danmark til at betale hvis det ik var for den 👍👍👍👍🇩🇰🇩🇰 Ka varmt anbefales 👍👍👍👍 Takker jer endnu en gang for den store hjælp 👍😁👍
Birger Larsen
Birger Larsen
2020-08-12
anbefaler
Hurtig og klar besked fra InsureHelp. Vi kontaktede Henrik for at få hjælp til at køre en sag om sætningsskade via ejerskifteforsikringen. Vi fik hurtigt et detaljeret og præcist svar der gjorde det klart at det ville blive meget svært at føre denne sag, og et klart tilbud på omkostningerne for hjælp fra InsureHelp hvis vi ville forsøge alligevel. Så tak til InsureHelp for at hjælpe os kompetent videre - uden beregning fra deres side.
Isabella Maria Freitag Dønkjær
Isabella Maria Freitag Dønkjær
2020-07-03
anbefaler
Kæmpe ros til jer! I har arbejdet på vores sag i et års tid nu! Og vi er endelig ved vejs ende, takket være jeres fantastiske arbejde! 🙏🏼 I lever op til alt hvad i skriver og har taget alle bekymringer væk fra vores skuldre og båret og hjulpet os hele vejen igennem!💪🏼 I skal have kæmpe ros og tusinde tak for jer! I har været til rådighed hele vejen igennem, i har knoklet og kæmpet vores sag til UG! I har besvaret alle vores 1000 spørgsmål og haft en fantastisk tålmodighed når vi selv har haft svært ved at finde ting frem. Kæmpe anbefalinger herfra! Og helt klart jer som vi henvender os til hvis vi endnu engang skulle være så uheldige at støde ind i et forsikringselskab som kun vil tage r**** på deres kunder igennem flere år, for når uheldet er ude, prøver de at afvise sagen. Og uden jeres hjælp havde vi aldrig fået hvad var vores ret og Alka havde endnu engang fået lov at slippe afsted med at snyde deres kunder🙏🏼 Af hjertet tak!
Birger Metner
Birger Metner
2020-06-19
anbefaler
Hurtig tilbagemelding i.f.m. opstart. Grundig gennemgang af min sag før vi lavede en aftale. Ihærdigt arbejde med min skadesudbetaling på en skade som startede 17-05-2019 med et totalt afslag fra PrivatSikring om godkendelse af skaden til at de her et år efter har lavet en aftale med selskabet om en udbetaling på kr. 64.890,55 - et kæmpe arbejde med rigtig mange kontakte til PrivatSikring og deres taksatorer. En stor tak, dette resultat ville vi ikke selv kunne have opnået 😀😀😀