Hjælp og rådgivning ved husskade

Hvordan håndterer du en skade på dit hus?

Af få en skade på dit hus, kan være en langvarig proces der kræver mange ressourcer i forhandlingerne mellem dig, forsikringsselskabet, taksatorer og håndværkere. Med vores forsikringsrådgivning, får du hjælp til at komme trygt igennem din forsikringsskade. Vi sørger for at du opnår en korrekt erstatning, og slipper for at skulle tage stilling til en masse forsikringsteknisk, byggeteknisk og juridisk, som du måske ikke helt forstår.

Processen omkring en forsikringsskade på dit hus, kan tilmed besværliggøres, hvis du har dine forsikringer i flere forskellige forsikringsselskaber. Med vores rådgivning, får du hjælp til at opnå en korrekt erstatning fra forsikringen, og slipper tilmed for besværet ved at skrive, maile og ringe frem og tilbage med sagens parter. Vi håndterer hele din skadessag for dig, så du i stedet kan koncentrere dig om dit arbejds – og familieliv.

Om du er dækket igennem din ejerskifte eller husforsikring, kan have betydning for afskrivningen af dine bygningsdele og din selvrisiko. Og dermed påvirke din endelige erstatningssum. Lad os håndtere din forsikringsskade, så opnår du den erstatning du har ret til.

InsureHelp besidder de nødvendige kompetencer,  til at sikre at du får den korrekte erstatning, uanset hvilken forsikring du er dækket ind under. Da InsureHelp tilbyder hjælp til både personskade og bygning, har vi en unik mulighed for at hjælpe dig på tværs af dine forsikringer, og dermed sikre dig, at du ikke går glip af en potentiel erstatning der går på tværs af dine forsikringer.

Få en gratis vurdering af din husskade

Lad InsureHelp hjælpe og rådgiver dig til en korrekt erstatning fra dit forsikringsselskab, ved eventuelle klager over forsikringen, samt til afdækning af hvad din husforsikring dækker.