Hjælp til din forsikringssag

Forsikringer kan være uforståelige. Tal med nogen der kan hjælpe dig.

De fleste kender til en forsikringssag, der er enten er trukket i langdrag eller er endt i en tvist.  Det kan både være frustrerende, og potentielt give dig lyst til at klage over forsikringsselskabet. Udsigterne til en længerevarende forsikringsskadesag , eller forsikringsklagesag, kan dog taget modet fra de fleste.

Derfor, skal du overlade din forsikringsskade til InsureHelp. Vi hjælper dig trygt igennem forløbet omkring din forsikringsskade, og sørger for du får den erstatning du har krav på. Derudover kan vi hjælpe dig med at håndtere eventuelle klager over forsikringen.

Med vores forsikringshjælp, opnår du en korrekt erstatning i din forsikringssag, samtidig med at du slipper for det potentielle besvær og de bekymringer som en forsikringssag kan afstedkomme.

Overvejer du at klage over forsikringen, så kan det være en god ide, at lade InsureHelp vurdere hvorvidt du har en god sag mod forsikringsselskabet.

Kontakt os derfor inden du kontakter Ankenævn for Forsikring, for en gratis indledende samtale hvor vi sammen kan afdække hvorvidt InsureHelp kan jeg hjælpe dig. Benyt kontaktformularen eller kontakt os telefonisk, og lad os hjælpe dig med din forsikringsskadesag.

Få hjælp til din forsikringssag

Søger du en forsikringsrådgiver fordi dit forsikringsselskab også har afvist din sag?
Er du uenig med selskabets afgørelse?
Eller er du i tvivl omkring din dækning?